Bij Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf … Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te  laten verwennen.

 

 

 

 

 

 

Puur Mooi inspireert!

Goed voor zichzelf zorgen is zo belangrijk in onze hedendaagse maatschappij. Echte schoonheid start bij innerlijke rust en balans in ons leven.

De verzorgingen die Puur Mooi aanbiedt, zijn voor iedereen geschikt.Van gelaats- en lichaamsverzorgingen, pré –  postnatale behandelingen, tot zuiveringskuren, vitaal afslanken en therapeutische massages. Anti -aging  behandelingen met resultaat , medische pedicure, verzorgde nagels, ontharingen of make-up advies …bij ons bent U op het juiste adres.

 

Voor een meer holistische benadering, kan je bij Puur Mooi terecht voor een Shiatsu  behandeling.Shiatsu drukpuntenmassage kan o.a. helpen bij  burn- out  , stress, spanningen , vermoeidheid , migraine , gewrichtsklachten en spijsverteringsproblemen.Ook energetische lymfedrainages , lichttherapie, bio – stimulatie van acupunctuurpunten en natuurlijke face lifting.

.

Zuivering, verjonging, welzijn en harmonie, dat is het doel van onze persoonlijke aandacht voor jou !

Kom  nu genieten van onze schoonheidsverzorgingen, welness en gezondheidsbehandelingen. Alleen met dat tikkeltje meer.

Onze methodes zijn gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde, westerse kennis en de  leer van de Ayurveda.

We kijken er naar uit je  te mogen verwelkomen!

Gevonden wat je zocht? Reserveer dan nu.

Tot gauw!

 

Mireille

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de acties van Puur Mooi.

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en Mireille contacteert u spoedig voor een afspraak.