Wie ben ik

319def8Ik ben Mireille Claes, bezielster van Puur Mooi.

Het esthetische van mens en omgeving en de begrippen “emoties” en  “voelen” hebben me steeds geboeid.

Na mijn studies humane  wetenschappen volgde ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik vervolmaakte de opleiding met talrijke bijkomende cursussen waaronder visagie, welness, spa  en massages.

Met grote passie startte ik in de welnessector.

Al snel kwam ik erachter dat ik naar meer diepgang verlangde. Uiterlijke schoonheid wordt immers  gevoed door innerlijke harmonie. Trachten de kern van de mens te behandelen werd ook mijn doel.

Ik verdiepte mij in ayurveda, reiki, chakra’s, yoga, aromatherapie, energetische schoonheidsverzorging  en gezonde voeding.Om nog gerichter te kunnen behandelen, volgde ik vervolgens een 3 jarige Shiatsu opleiding.

De traditionele chinese  geneeskunde boeit me enorm en verdere studie prikkelt .Wat niet wil zeggen dat ik evenveel belang hecht aan de westerse wetenschap.

Permanente studie blijft tot op heden een uitdaging voor mij. Geregeld volg ik bijscholingen ,workshops en lezingen omtrent beauty,  shiatsu  en voedingssuplementen.

 

 

Tot gauw!

Mireille

.

Het geheim van een goede behandeling  is de ”intentie” van de therapeut.

Dit maakt het verschil !

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de acties van Puur Mooi.

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en Mireille contacteert u spoedig voor een afspraak.