Phyto 5

Een unieke Chinese filosofie met een bijzonder krachtig resultaat.

shutterstock_173243036Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.

Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten, sluit een vriendschap voor het leven. Phyto 5 moet je ervaren, moet je ondergaan om er enthousiast over te kunnen zijn.

Phyto 5 is een lijn verzorgingsproducte voor  gezicht,haar, hoofdhuid en lichaam.De methode is gebaseerd op het energetisch principe van de Chinese geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie en energie.De theorie over Yine en Yang en de leer van de 5 natuurelementen- Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water- liggen aan de basis van de Phyto 5.

Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen.Denk maar aan een onzuivere huid, cellulitis en vroegtijdige  veroudering.Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem.

Phyto 5 helpt de oorzaak van een esthetisch probleem kennen door diagnose van de reflexzones op het gezicht en lichaam.De professionele verzorgingen van Phyto 5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld.Dankzij deze benadering zijn de schoonheidsresultaten ongeëvenaard.U merkt het verschil.

De producten van Phyto 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen.De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur , zoals klei, algen, plankton, ologo- elementen( minealen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën rijk aan omega 3, 6, 9.Daarom zijn Phyto 5 producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.

Bij Phyto 5 verzorgingen wordt gebruik gemaakt van exclusieve technologie voor energetische drainage en chromatherapie (gebruik van kleur en licht). De apparatuur helpt uw lichaam zuiveren en verjongen en doet uw levensenergie stromen.Phyto 5 is pionier in het gebruik van chromatherapie in estetiek , de impact is verbluffend.

Door de unieke samenstelling van de ingrediënten en de daardoor bijzondere energetische  werking van de producten, biedt Phyto5 een meerwaarde voor een goede huidverzorging  en behandelingen met een diepgaand resultaat. De bijna 40 jaar  ‘onderzoek en ontwikkeling’ in de Phyto 5 methode, heeft geresulteerd in een authentieke , natuurlijke  huidverzorgingformule die zijn werkzaamheid heeft aangetoond en die zelf ervaren moet worden. De afgelopen decennia heeft in het teken gestaan van snelheid, chemie en overvloed. De moderne consument van nu is echter steeds meer op zoek naar authenticiteit, verdieping en rust. Hier hoort ook natuurlijke cosmetica bij die aansluit bij deze nieuwe behoeften.

Phyto 5 is dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten, is vrij van synthetische parfums, zonder  parabenen en draagt de labels Ecocert en Bio.

Heeft u nog vragen over één van deze producten aarzel dan niet om Mireille te contacteren

Downloads & documenten

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de acties van Puur Mooi.

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en Mireille contacteert u spoedig voor een afspraak.