Een unieke Chinese filosofie met een bijzonder krachtig resultaat.

Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.

Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten, sluit een vriendschap voor het leven. Phyto 5 moet je ervaren, moet je ondergaan om er enthousiast over te kunnen zijn.

Phyto 5 is een lijn verzorgingsproducte voor  gezicht,haar, hoofdhuid en lichaam.De methode is gebaseerd op het energetisch principe van de Chinese geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie en energie.De theorie over Yine en Yang en de leer van de 5 natuurelementen- Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water- liggen aan de basis van de Phyto 5.

Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen.Denk maar aan een onzuivere huid, cellulitis en vroegtijdige  veroudering.Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem.

Phyto 5 helpt de oorzaak van een esthetisch probleem kennen door diagnose van de reflexzones op het gezicht en lichaam.De professionele verzorgingen van Phyto 5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld. Dankzij deze benadering zijn de schoonheidsresultaten ongeëvenaard.U merkt het verschil.

De producten van Phyto 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur , zoals klei, algen, plankton, ologo- elementen( minealen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën rijk aan omega 3, 6, 9. Daarom zijn Phyto 5 producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.

Bij Phyto 5 verzorgingen wordt gebruik gemaakt van exclusieve technologie voor energetische drainage en chromatherapie (gebruik van kleur en licht). De apparatuur helpt uw lichaam zuiveren en verjongen en doet uw levensenergie stromen.Phyto 5 is pionier in het gebruik van chromatherapie in estetiek , de impact is verbluffend.

Door de unieke samenstelling van de ingrediënten en de daardoor bijzondere energetische  werking van de producten, biedt Phyto5 een meerwaarde voor een goede huidverzorging  en behandelingen met een diepgaand resultaat. De bijna 40 jaar  ‘onderzoek en ontwikkeling’ in de Phyto 5 methode, heeft geresulteerd in een authentieke , natuurlijke  huidverzorgingformule die zijn werkzaamheid heeft aangetoond en die zelf ervaren moet worden. De afgelopen decennia heeft in het teken gestaan van snelheid, chemie en overvloed. De moderne consument van nu is echter steeds meer op zoek naar authenticiteit, verdieping en rust. Hier hoort ook natuurlijke cosmetica bij die aansluit bij deze nieuwe behoeften.

Phyto 5 is dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten, is vrij van synthetische parfums, zonder parabenen en draagt de labels Ecocert en Bio.

Heeft u nog vragen over één van deze producten aarzel dan niet om Mireille te contacteren.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”
FRIEDA FRIEDSON, MASSEUSE
0%
KORTING

Neem aandacht voor jezelf … Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen.

Boek een behandeling en krijg 15% korting!