Pers en media

Het zit van binnen – Marleen en Liese in hun element

Marleen is als meer dan dertig jaar met welzijn bezig, er staat ermee op en gaat ermee slapen. Haar hele leven draait om anderen beter, gezonder te maken en ‘in harmonie’ te brengen. Sedert vorig jaar is jongste dochter Liese een nieuwe drijfveer. Ze staat Marleen bij in alle enthousiasme. Elke dag weer opnieuw.

Een ‘uit’ evenwicht komt door een ‘te’, té koud, té warm, té hard, té zacht, té dik, té mager, … deze scheppen een dualiteit die de oorzaak is van veroudering. De 5 elementenleer is de toverdoos waarmee alles terug in balans kan worden gebracht. En inzicht is mijn toverstokje.

Download / bekijk het volledig artikel

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.