Nieuws

Wintertip: kom de winter ontspannen en krachtig door.

De winter is een periode waarin de natuur een stapje terugneemt en vertraagt.

In de Chinese geneeskunde wordt de winter beschouwd als een periode waarin we onze nierenergie moeten opladen .We kunnen dit doen door ons lichaam en geest voldoende rust te bieden.

Volgens de Chinese leer van de vijf elementen behoort de winter tot het element water en tot dit element behoren de organen  en meridianen nier en blaas.Waneer er een onevenwicht optreedt, kunnen de volgende symptonen zich voordoen: blaasklachten, koude voeten, lage rugpijn.Gebrek aan vitaliteit, wilskracht en angst kunnen ook optreden.

Een shiatsu behandeling kan je lichaam terug versterken en de geest tot rust brengen.

Gun jezelf of iemand anders een shiatsu sessie . Cocoonen in een rustige sfeer.

 

Reserveer nu:   60 min aan 50 euro

 

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.