Nieuws

Promo herfstkuur

GOED DRAINEREN VOOR EEN GOEDE ELIMINATIE EN VERSTERKEN VAN  JE IMMUNITEIT .

In het najaar gaat de energie terug naar binnen en wordt de eliminerende werking extra belast.

De natuurlijke eliminatieweg van toxines gebeurt via de lymfewegen.

Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids – en schoonheidsproblemen; stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, zware benen, vroegtijdige veroudering.

Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam.

Boek nu je” Feel Good ” kuur !

5 lymfedrainages aan 250 euro ( 60 min) + 1 lymfedrainage GRATIS

Actie geldig tot 20 oktober 2015

 

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.