Nieuws

Cadeautips voor de kersttijd

Even alles stilzetten

De winter is de uitgelezen periode om ons lichaam te verzorgen en te verwennen. Een intense warmtebron zoals een infrarood-sessie is weldadig. Een energetische Phyto 5 massage maakt deze quality- time écht compleet. Met licht verwarmde aromatische olie glijdt de spanning zo van u af. Uw lichaam voelt soepel en ontspannen en uw huid voelt aan als satijn. Weer tot jezelf komen en de mentale draaimolen even stilzetten: zalig.

Stralend feestvieren

Er kwik en monter uitzien voor de feesten ?

Boek nu snel je natuurlijke lifting. Een kuurtje van 3 verzorgingen kort na elkaar geeft je huid een absolute boost.

Het Phyto 5 kleurenmasker geeft ieder stukje van je gelaat precies de energie die het nodig heeft om helemaal te stralen.

Hydratatiekuur

Enkele magische druppeltjes van dit serum Phyt’ Ether Water brengen je meteen in de kracht van de winter. De etherische geuren van eucalyptus en jeneverbes versterken de elasticiteit van je huid en ook je wilskracht en zelfvertrouwen. In combinatie met het zwarte kleimasker met zeeslib wordt je huid natuurlijk gehydrateerd en gelift. Je huid krijgt een jeugdige tonus.

Promo

 • Boek nu of reserveer een cadeaubon “Relax Aromatherapy massage” van 50 min ter waarde van 58 euro nu aan de promo van 46 euro (actie geldt voor maand december en januari)
 • Natural lifting gelaat van 3 beurten (150 min)aan 33O euro nu aan de promo van  264 euro (actie geldt voor maand december en januari)
 • Bij aankoop van duo Phyt’ ether water en kleimasker water, – 20 % korting (actie geldt voor maand december en januari)

 

Ontdek Puur Mooi

Neem aandacht voor jezelf …. Het is goed om af en toe afstand te nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. In een groene en natuurlijke omgeving met frisse lucht. Een plek waar ruimte is om aandacht aan jezelf te besteden en je lekker te laten verwennen.

 • Shiatsu

  Tijdens de shiatsubehandeling wordt er in hoofdzaak gebruik gemaakt van vingers, duimen en handpalmen. Shiatsu is een acupressuurbehandeling, ook wel drukpuntenbehandeling genoemd.
 • Behandelingen

  Bij Phyto 5 begint uiterlijke schoonheid met innerlijke rust.Wie kennis heeft gemaakt met de filosofie van Phyto 5 en gebruiker wordt van haar producten,sluit een vriendschap voor het leven.
 • Kuren

  Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.
 • Massages

  Massage is een verjongingsoefening die je regelmatig moet ondergaan.Niet alleen helpt massage je te ontspannen en krijg je er energie door, maar ook worden hierdoor lymfevloeistof en toxines afgevoerd.
 • Arrangementen

  Nood aan tijd voor jezelf of met tweetjes genieten? Even weg van alle drukte om je heen, een moment om terug tot jezelf te komen, te herbronnen en terug in je kracht te komen.