Massages

Chakra-balancing

De behandeling omvat een opbouwende kuur van 6 beurten. Tijdens de kleurentherapie kan u genieten van een voetbad, aromatherapie, gelaat-, hoofd- en voetenmassage.

De behandeling omvat een opbouwende kuur van 6 beurten( telkens 25 min). Tijdens de kleurentherapie kan u genieten van een voetbad, aromatherapie, gelaat-, hoofd- en voetenmassage.

Wat zijn chakra’s?

De chakra kan je zien als een wielvormige draaikolk (een soort van trechter) waarin verschillende niveaus van bewustzijn elkaar kruisen of tegenkomen. Chakra’s liggen in de buurt van het centrale zenuwstelsel en de endocriene klieren. Deze klieren regelen via hormonen alle aanmaak van chemische stoffen in ons lichaam. De zeven hoofdchakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie. In Oosterse landen als India en China is het bestaan van chakra’s al eeuwen bekend, maar hier in het westen neemt de belangstelling voor chakra’s pas sinds enkele jaren toe. Mede door de komst van Oosterse geneeswijzen komt er meer begrip voor het feit dat de mens een brok energie is. De chakra’s zijn daarbij de energiecentra die de energie van de mens opvangen, opslaan en verdelen.

Hoe werkt chakra-balancing?

Chakra’s werken op emoties en welzijn.

Aan de hand van kleurenpunctuur en aromatherapie worden de chakra’s terug in balans gebracht. De informatie van licht en kleuren, in combinatie met stromende energie, reguleert de vibrerende cellen die uit hun natuurlijke functie zijn geraakt.

De behandeling omvat een opbouwende kuur van 6 beurten. Tijdens de kleurentherapie kan u genieten van een voetbad, aromatherapie, gelaat-, hoofd- en voetenmassage .

Prijs

DuurPrijs
25 min.€30

Maak een afspraak

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en Mireille contacteert u spoedig voor een afspraak.