Kuren

Onze werkmethode is luisteren naar U met volle aandacht.We bespreken graag uw noden.

 

 

 

Waarom kuren?

Door geregeld te kuren,aangepast aan uw noden ,werk je zeer verjongend. Dit in combinatie met  gezonde voeding aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen, bewust ademen en voldoende bewegen.

Preventief kan u dit versterken door het emotionele, het geestelijke, het energetische en lichamelijke samen te voegen. Dit totaalconcept vind u bij Puur Mooi.

Onze werkmethode is luisteren naar u, met volle aandacht. Iedereen vraagt een andere methode om veroudering en onevenwicht aan te pakken. We bespreken graag uw noden.

Lymfedrainage kuur Feel Good Lichaam & Gelaat

Zit je in een dipje, last van seizoenswisseling, voel je je vermoeid, heb je  tekort aan energie? Dan is deze kuur  de juiste keuze .Je  voelt je achteraf herboren. Schoonheid heeft geheimen. Er wordt gedraineerd volgens het energetisch evenwicht, de bloedcirculatie, ontgiftiging, lymfecirculatie en de waterhuishouding. (zie bij  behandelingen lymfedrainage)  

Lymfedrainage kuur Lichaam

– Als je last hebt van opgezette benen, bijvoorbeeld bij je kniën, enkels of voeten . – Bij plaatselijke ophopingen, cellulite, afslanken.  

Ontgiften Lichaam

Ons lichaam wordt dagelijks geconfronteerd met afvalstoffen en toxines. Het verwerken ervan is voor een gezond lichaam geen echt probleem; hiervoor heeft het een eigen opruimdienst, met name de lever en nieren. Maar zelfs in optimale omstandigheden worden nooit alle afvalstoffen voldoende verwerkt en blijft er steeds een deel achter zodat wij met onnodige ballast […]

Vermageren Lichaam

Afslanken bij Puur Mooi is een totaalconcept voor vrouwen en mannen. Op een persoonlijke wijze werken we met volle aandacht voor jou. Slank worden en slank blijven zijn twee doelen op zich. Puur Mooi coacht je dan ook met volle aandacht.   Zijn volgende situaties herkenbaar?   Naar een feestje maar je durft je sexy […]

Lifting Lichaam

Een strak lichaam, een droom! Verstevigende verzorging met een snel en langdurig effect die u voor lange tijd een strakkere en veerkrachtigere huid geeft.

Na de bevalling Lichaam

Negen maanden heeft het lichaam van de vrouw het hard te verduren gehad. De “na de bevalling” behandeling van Phyto 5, is de oplossing tegen de overtollige kilootjes na de zwangerschap. Onze energetische behandeling brengt terug kracht en evenwicht in de vermoeide en verzwakte spieren en bindweefsels. Een reeks van vijf beurten zorgt dat de […]

Verjongen Lichaam

Verjongen door levensenergie en harmonie. Verwen uzelf met de ideale verjongingskuur.Deze kuur herstelt het evenwicht van uw lichaam en activeert de natuurlijke verjongingsprocessen.U voelt zich ontspannen, zuiver en levenskrachtig.Herbron uw lichaam en voel uw levensenergie weer stromen.

Anti stress Lichaam

Wat is stress? Voor een goede gezondheid is een gereguleerd evenwicht tussen lichaam en geest van essentieel belang. Dit evenwicht zorgt ervoor dat alle processen in ons lichaam optimaal verlopen waardoor wij welbevinden en levenskwaliteit ervaren. Om dit evenwicht te reguleren vindt er een continue onderlinge interactie plaats tussen onze lichaamscellen. Onze hormonen en het […]