Project omschrijving

Shiatsu

Shiatsu is een natuurgeneeswijze, ontstaan binnen de traditie van de eeuwenoude Chinese geneeskunde. Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie en oosterse massagetechnieken.

Shiatsu is een holistische therapie, dat wil zeggen dat er naar de hele mens gekeken wordt: zowel fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal als spiritueel.

Al deze aspecten spelen mee bij zowel ziekte als gezondheid.

Prijs: € 69 voor 50 minuten
> TERUG NAAR BEHANDELINGEN

Meer info

De Oosterse geneeskunde shiatsu is gebaseerd op het principe dat storingen in spieren, zenuwen, organen en emoties zich manifesteren in het netwerk van meridianen – ook wel energiebanen genoemd – waar QI, levensenergie, doorheen stroomt.

Op deze meridianen bevinden zich specifieke punten, de tsubo’s genoemd. Door wisselende druk op de tsubo punten uit te oefenen, gaat de Qi weer stromen. Dit herstelt de balans, stimuleert het in iedere mens aanwezige zelfherstellend vermogen en onderhoudt het natuurlijk genezingsproces.
Klachten zoals moeheid, lusteloosheid, pijn, hormonale klachten of stemmingsproblemen verdwijnen. Een onevenwicht van organen en/of energiebanen creëert een energetische disbalans en leidt altijd tot verminderde weerstand. Dit heeft ook weer invloed op emoties en alle emoties hebben invloed op de energie van de banen.

Tijdens de behandeling draagt u best losse, gemakkelijke kledij (jogging). Shiatsu wordt steeds op kledij uitgeoefend en dit op een futon en body cussion.

Puur Mooi Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenk voor een geliefde, familie of beste vriend(in)?

Bestel onze cadeaubon!

Op zoek naar een leuk geschenk voor een geliefde, familie of beste vriend(in)?

Bestel onze cadeaubon!
MEER INFO
MEER INFO