Project omschrijving

Zelfs in optimale omstandigheden worden nooit alle afvalstoffen voldoende verwerkt en blijft er steeds een deel achter zodat wij met onnodige ballast blijven rondlopen.  Deze concentraties van afvalstoffen, zogenaamde slakken of slakkendepots, zetten zich vast in ons vet- en bindweefsel.

Onze moderne levenswijze van overdadige voeding met teveel vlees, vet, suiker en alcohol in combinatie met roken, stress en te weinig lichaamsbeweging veroorzaken echter een versnelde ophoping van slakken.

Prijs: € 567 voor 7 beurten van 60 min.
> TERUG NAAR KUREN

Meer info

Wanneer er teveel afvalstoffen in ons lichaam opgeslagen zijn, kunnen er in eerste fase allerlei ongemakken en blokkades ontstaan zoals vermoeidheid, lusteloosheid, veelvuldig wederkerende verkoudheden, menstruatieklachten, pijnlijke gewrichten en spieren. Men voelt zich futloos en de huid ziet er ongezond uit.

Op de lange duur kunnen door deze slakkendepots ook ernstigere, chronische kwalen ontstaan.

Voor onze algemene gezondheid is het daarom van groot belang om regelmatig te ontslakken, i.e. de opgehoopte afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Teveel opgeslagen afvalstoffen, zowel lichamelijke als psychische, kunnen ons dus op den duur ziek maken.  Als wij onszelf teveel verontreinigd hebben, functioneren wij niet goed meer en geraken wij maar al te vaak in een vicieuze cirkel van ons slecht voelen en vervolgens ziek worden.

Door jezelf regelmatig te zuiveren van onnodige ballast, zorg je ervoor dat lichaam en geest goed blijven functioneren.

Zo geef je jouw lichaam de kans om even tot de broodnodige rust te komen. De stofwisseling wordt verbeterd wat op haar beurt weer zorgt voor een betere weerstand. Daardoor ontstaat er een verbetering van onze gezondheid en dus voelt men zich na zo’n kuur veel energieker, fitter en zal men ook geestelijk beter en alerter functioneren.

Preventief kan u een ontgiften tussen elk seizoen.

Een 7 daagse kuur die wordt ingepland (bij voorkeur na mekaar). Gelaat en lichaam worden aangepakt op een aangename manier. Ervaar de kracht van thalassotherapie, algen ,essentiele olien en phytoplankton.

Puur Mooi Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenk voor een geliefde, familie of beste vriend(in)?

Bestel onze cadeaubon!

Op zoek naar een leuk geschenk voor een geliefde, familie of beste vriend(in)?

Bestel onze cadeaubon!
MEER INFO
MEER INFO