Klankschalen Massage

Klankschalen hebben verschillende toonhoogtes, zoals er 7 toonhoogtes in de notenleer zijn hebben ook verschillende groottes klankschalen verschillende soorten toonhoogtes en trillingsfrequenties die op hun beurt weer gaan resoneren met de 7 chakra’s.

Het is een zeer bijzondere holistische massage-behandeling en is bijzonder goed om je hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.

Prijs: € 90 voor 60 minuten
> TERUG NAAR MASSAGES

Meer info

Door de bijzondere werking van trillingen van de klankschalen die inwerken op je chakra’s en je energetisch lichaam kom je los van je gedachten en kom je in een zeer diepe ontspanning.

Met deze klankschaal-lichaamsmassage kom je echt bij jezelf.
Deze massage is geschikt voor iedereen die het lastig vindt om te denken in oplossingen maar eerder in de negatieve spiraal blijft zitten. Deze massage geeft inzicht en duidelijkheid, maar ook meer energie en is uiterst geschikt voor mensen die burn-out klachten ervaren.

De trillingen van klankschalen werken zo goed omdat ons lichaam voor +/- 70% uit water bestaat, hierdoor werkt de trilling op ons gehele welzijn. De lichaamscellen gaan trillen, de spieren, je voelt de trillingen als een warme energetische gloed over je lichaam stromen

Puur Mooi Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenk voor een geliefde, familie of beste vriend(in)?

Bestel onze cadeaubon!

Op zoek naar een leuk geschenk voor een geliefde, familie of beste vriend(in)?

Bestel onze cadeaubon!
MEER INFO
MEER INFO